COACHING 1 LA 1

MA INSCRIU

* [ 499 lei / sedinta ] - sau - [ 3999 lei / pachet 15 ore + BONUSURI ] *

Salut,

Ma numesc Loghin Loren si am pornit la drum in seductie in urma cu 10 ani.

Pasionat de psihologie dar mult mai mult de  mentalitatea feminina, am ajuns sa o studiez intens pana am inteles principiile si dinamica din spatele sau.

Am putea petrece o seara intreaga in care sa explicam ce anume isi doreste o femeie sau cum sa ajungi la ea pentru ca foarte probabil asta vrei sa stii insa tu pornesti la drum din start pe picior gresit.

Punandu-te intr-o pozitie in care esti datator si vrei mereu sa oferi inseamna ca nu e nimic atragator la  tine si deci esti doar un catel care alearga dupa lucruri. Suna cunoscut? Bani, femei, atentie, validare.

Ai nevoie de coaching daca:

img

Daca ai citit carti si nu ai reusit sa iei actiune

img

Daca ai urmarit clipuri pe youtube si tot stagnezi in rutina

img

Daca nu reusesti sa intelegi anumite lucruri in seductie

img

Daca nu poti sa definesti relatia de cuplu

img

Daca nu esti in stare sa recunosti femeia pe care ti-o doresti

Nu te supara acum

Cineva trebuie sa mai spuna lucrurilor si pe nume iar tu nu o sa faci asta ca esti condus de ego si orgoliu.

Ai trait in bezna totala mai toti anii si acum in sfarsit parcurg razele de soare in viata ta odata cu accesarea acestui website si cu versiunea noua a vietii descoperita in urma clipurilor pe youtube.

Spuneam mai devreme ca ai nevoie de coaching daca dupa N carti citite inca bati pasul pe loc. Cartile ofera informatii, incarca creierul cu o informatie posibil corecta, insa acestea nu iti antreneaza abilitatea pe teren sau in viata.

Scapa de nesiguranta si frica

Spuneam ca ai nevoie mai ales daca nu poti defini relatia de cuplu si prezinti nesigurante.

Ghici ce? Relatia de cuplu in sine cum e prezentata in generatia noastra e la propriu o nesiguranta si a fost menita inca de la inceput sa te saboteze.

In momentul in care intelegi ca relatia de cuplu in care crezi poate fi usor asemanata cu un contrat in care semnati termeni si conditii, in care unul crede ca nu poate trai fara altul (deci nesiguranta si frica de a muri singur , de a nu primi atentie, de a nu fi iubit, de a nu-i pasa cuiva si de a nu fi special) atunci in sfarsit faci primul pas catre o noua mentalitate. De ce ai nevoie de coaching?

Pentru ca in general creierul opune rezistenta la informatie noua, mecanismul defensiv te face sa zaci in comfort si aceeasi neintelegere de pana acum.

Cat mai vrei sa astepti?

Pe youtube prezentam seductia in cea mai frumoasa forma a sa, insa la coaching prezentam la propriu viata si care este forma corecta de abordare si traire.

Nu vii la noi sa inveti sa agati femei, vii la noi sa intelegi cine esti cu adevarat si cum poti sa devii unul dintre cei mai puternici barbati, doriti de femeile cu acelasi caracter puternic.

Noi nu te invatam sa agati orice femeie, ci femeile de o calitate pe care momentan nici nu indraznesti sa ti-o imaginezi.

La finalul zilei concluzia e simpla.

Poti intelege ca viata e scurta si ca rezonezi la o energie foarte joasa motiv pentru care ai nevoie de o schimbare.

Sau poti sa negi adevarul mult prea clar si sa traiesti in depresie restul anilor pana ecranul devine negru.

Alegerea este a ta.

Bonusuri

Pentru ca ne gandim la tine si vrem sa primesti valoare din serviciile noastre, in pretul platit primesti si "Cartea Pe Valurile Alfa" *(care a ajutat mii de barbati in seductie) cat si o sesiune foto profi pentru seductie pe social media odata plecat de la curs, *(sedinta foto din partea unuia dintre cei mai buni fotografi din Romania).

img

cartea
pe valurile alfa

125 lei = o primesti gratis

img

sedinta foto profesionala

100 euro = o primesti gratis

Recapitulare

Primesti cunostintele si experienta de 10 ani in seductie din viata unui coach = PRICELESS !!!

Daca alegi pachetul de 15 ore de coaching 1 la 1 primesti bonusurile de mai sus in valoare de 595 lei.

Orele de coaching din pachet sau sedintele, le poti programa cum doresti!

VREAU SUCCES CU FEMEILE

499 lei / sedinta - sau - 3999 lei / pachet 15 ore