Ce este cursul de Fashion si Lifestyle?

Cursul „Fashion & Lifestyle” este format din 10 lectii in format video , insumand peste 100 de minute, in care ti se explica tot ceea ce ai nevoie sa stii pentru ca la finalul parcurgerii sale sa iti poti creea o imagine asemanatoare cu cele din reviste.

Da, stiu. Sunt cuvinte mari, insa as vrea sa arunci un ochi la poza din dreapta si sa te intrebi daca iti place ceea ce vezi. Acolo poti vedea atat membri ai echipei FaraSens cat si studenti de-ai nostri care folosesc aceleasi principii de Fashion care sunt descrise si in curs.

In acest curs vei invata:

  • Sa ai o atitudine de foto-model
  • Sa stii sa combini hainele intr-o maniera prfesionista
  • Sa potrivesti culorile, modele si nuantele
  • Sa alegi hainele potrivite in functie de eveniment
  • Sa nu mai faci greselile pe care le fac toti barbatii in fashion
  • Sa iti dezvolti un stil propriu care te caracterizeaza

Insa stim ca teoria este grea si ca sunt barbati care nu prea inteleg cu ce se mananca moda si poate nici nu au rabdare sa invete tot ce este prezentat in curs. 

Ei bine, fix la acesti barbati ne-am gandit cand am realizat cursul de Fashion, asa ca am adaugat cateva lectii in care iti aratam nenumarate exemple de out-fituri si garderobe.

Daca te aflii printre acesti barbati, tot ce este nevoie sa faci este sa copiezi aceste tinute ori de cate ori doresti, si astfel vei arata tot timpul de nota 10.

"ASPECTUL FIZIC ESTE CARTEA TA DE VIZITA IN INTERACTIUNEA CU ORICE PERSOANA"

Cateva secvente din cursul de Fashion si Lifestyle ca sa stii la ce sa te astepti.

PENTRU CINE ESTE ACEST CURS?

Cursul de Fashion si Lifestyle se adreseaza tuturor barbatilor care vor sa arate bine si care vor sa lase o impresie placuta oriunde se duc.

Este foarte greu sa fii bun la toate in viata. Noi stim asta cel mai bine. Insa avem noroc ca traim in era digitala si putem invata foarte usor anumite segmente ale vietii la care suntem deficitari.

Daca te regasesti citind aceste randuri, poate ca si tu esti unul din barbatii care ar vrea sa fie „imbracati la 4 ace” insa pur si simplu nu are constintele necesare sa faca asta. Sau poate a venit o etapa in viata ta cand ti-ai dat seama de importanta aspectului fizic si vrei sa iei actiune. Sau poate pur si simplu, te-ai saturat ca toti prietenii tai sa fie admirati de fete in timp ce pe tine nu te baga nimeni in seama.

Oricare ar fi motivul, in curs vei descoperi tot ce trebuie sa afli pentru a face transformarea de la un stil obisnuit la o imagine de Hollywood, care va atrage atentia oriunde te vei duce.

LECTII

- Lectia 1 - Introducere in Fashion si notiuni de baza

- Lectia 2 - Erori in Fashion si vestimentatie

- Lectia 3 - Cum sa combini corect culorile si nuantele

- Lectia 4 - Alegerea hainelor in functie de ocazie

- Lectia 5 - Exemple de outfituri de toate genurile

- Lectia 6 - Vestimentatia eleganta explicata + exemple

- Lectia 7 - Outfit Business + exemple

- Lectia 8 - Vestimentatia Casual + exemple

- Lectia 9 - Outfit Army + exemple

- Lectia 10 - Incheiere si concluzii

ITI ESTE GREU SA INTELEGI TEORIA PREZENTATA IN CURS?

NICI O PROBLEMA!!!

Stim foarte bine ca sunt barbati care nu inteleg sau nu au dezvoltat un simt al Fashion-ului. Sau poate faci parte din categoria de barbati care nu au timp pentru asa ceva.

Ei bine, ne-am gandit si la tine, astfel in acest curs vei putea gasi zeci de exemple de vestimentatii gata facute pentru tine. Acestea includ absolut tot ce ai nevoie, de la incaltaminte pana la ultimele detalii cum ar fi accesoriile.

Vei putea gasi zeci de exemple de: casual, casual-elegant, sport, street-wear, elegante, office si army. Tot ce trebuie sa faci este sa le copiezi si astfel vei arata instantaneu ca un model de pe Instagram.

ACESTA ESTE PRIMUL PAS IN A DEVENI UN BARBAT IREZISTIBIL