Cum Sa Imi Gasesc Iubirea?

Si asta este doar una din intrebarile care ruineaza omul in general,

Pentru ca toata lumea promoveaza diverse lucruri, avem astazi oameni cu mintea incetosata. Oameni care cauta constant urmatoarea evadarea, urmatorul loc in care sa se ascunda.

Este normal acest comportament? Nu. Insa nu avea cum sa fie altfel, luand in calcul actiunile zilnice ale tuturor.

Acel scroll infinit pe retele social media, acele butoane tastate pe telecomanda seara de seara, acea mancare parca aruncata in stomac si nu digerata, tot alcoolul ”dat pe gat la vale” si toata cocaina trasa pe nas pana la sange, TOATE acestea pana astazi ti-ar fi raspuns la intrebare si anume ca iubirea nu este o destinatie sau un loc cum nu este nici ceva ce poti servi dintr-o sursa externa.

Si ajungem la un subiect care pe mine ma pasioneaza enorm si anume dualitatea. Insa lucrurile astazi ies la suprafata iar acum guvernul cauta sa anihileze orice urma de constienta si abilitate de a fi prezent.

Pentru ca OMUL trebuie sa ramana asa cum este acum. Adica inconstient si lipsit de orice speranta. Naiv si slab. Si mai ales, cu o pofta apriga de lucruri si bunuri materiale.

Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca OMUL ar intelege de fapt de cate nu are nevoie? Hainele noi, masina noua, apartamentul, chiar omul de langa el din pat.

Am 29 de ani si de la 22 de ani am ajuns la o concluzie: Este frumos sa iubesti, nimic nu se compara cu asta. Insa este terifiant sa cercetezi iubirea in altii caci tu nu o gasesti in tine. Din pacate, dualitatea te-a condus aici.

Pentru ca imi doresc sa devii un cititor activ al acestui blog cat si un urmaritor loial al canalului Fara Sens Tv, iti voi da mici indrumari din cand in cand.

De ce?

Pentru ca am descoperit un lucru: Oricat ai explica ceva unui om, nu va intelege. Va trebui sa il ghidezi pana singur va trage concluziile ce ii vor schimba viata. Asa ca astazi, da-mi voie sa arat cu degetul spre un lucru:

DACA TU NU TE IUBESTI PE TINE, CEILALTI NU INTELEG CUM AI PUTEA SA II IUBESTI PE EI.

DACA RELATIA CU TINE ESTE UNA SLABA, CE TE FACE SA CREZI CA AR FI DIFERITA CU CEILALTI?

INCEPE TRANSFORMAREA

DESCARCA GRATUIT GHIDUL DE STAPANIRE A CELOR 5 PASI PENTRU A CUNOASTE FEMEI NOI

DESCARCA GRATUIT GHIDUL DE STAPANIRE A CELOR 5 PASI PENTRU A CUNOASTE FEMEI NOI