FRICA-FARA EA, M-AS INTELEGE

Una dintre cele mai profunde iluzii este aceasta ca daca nu am simti frica, probabil ne-am intelege pe sine cand am gandi sau deschide gura.

Trebuie sa acceptam ca exista frica, sa devenim prieten cu ea, sa ne folosim de ea.

Doar oamenii egocentrici sau total inconstienti ar spune ca nu le este teama de nimic, mai ales intr-o societate mai speriata decat au fost cele anterioare.

Oriunde privesti, frica predomina. Si oriunde mergi, aceasta te invaluie intr-o patura invizibila din care nu mai scapi si care te intepeneste.

As fi vrut sa spun ca 99% dintre oamenii din jurul tau sufera de frica, insa nu este asa. Aboslut toti sufera de ea. Ca si ego-ul, frica e parte din mecanismele cu care activezi.

Ce se intampla cand vrei sa devii bun pe teren, in relatiile cu oamenii, este ca aceasta patura a fricii se pune pe tine dintr-odata si iti mai si comunica iluzii cum ca ceilalti au gasit raspunsul, ceilalti sunt ok ba chiar sunt cool si doar tu cumva te temi sau ai ramas in urma, ratacit pe vreo alee cautand iesirea.

Nimic nu este mai fals de atat. Mergi la o terasa, vei simti frica in aer. Mergi in club, vei simti frica in aer. Deschide social o persoana, ii vei vedea frica in ochi.

Frica predomina, caci in momentul in care te temi, esti usor de controlat si jonglat in functie de dorinte si interese.

Insa pentru a lucra cu ea, va trebui sa iei actiune. Sa te poti convinge in acele situatii tematoare, de adevar si de posibile rezultate in urma actiunilor tale.

Stiu ca esti tentat sa spui ca stii deja cum se termina, aceasta e perdeaua fricii. Un fel de pseudo-cunostinta in domeniu desi este clar ca nu stii nimic. Daca ai fi stiut, frica nu ar fi existat. De ce? Ai fi cunoscut procesul.

Ai fi stiut rezultatul.

Daca vreodata te-ai gandit ca mie nu imi este frica, te asigur ca tremur zilnic in fata fricii. Insa cunosc procesul, ma ridic si fac magie. Caci frica este in final un factor al imaginatiei si atat…in majoritatea cazurilor.

Deci ma bucur ca imi este frica…ma bucur si ca pot sa ii rad in fata.

www.farasenstv.ro

Te invit sa o faci si tu <3

INCEPE TRANSFORMAREA

DESCARCA GRATUIT GHIDUL DE STAPANIRE A CELOR 5 PASI PENTRU A CUNOASTE FEMEI NOI

DESCARCA GRATUIT GHIDUL DE STAPANIRE A CELOR 5 PASI PENTRU A CUNOASTE FEMEI NOI